Táborozás

Vendégházunk, kedvező elhelyezkedésének, természetközeli fekvésének és barátságos méretének köszönhetően ideális helyszín bentlakásos, tematikus táborok lebonyolításához. Legyen szó akár kaland, sport, természetjáró, nyelvi, dráma, tehetséggondozó, fezárkoztató, életmód, kézműves vagy lelkigyakorlatos programról, a szálláshelyen és a településen rendelkezésre álló infrastruktúra szinte bármely program elképzelés megvalósítását lehetővé teszi.

Mindemellett a település tágabb környezete, a Zemplén változatos és érdekes programlehetőségek sokaságát nyújtja, mely garantálja, hogy korosztálytól függetlenül minden csoport megtalálja a számára élményt adó szabadidős időtöltést is. A vidék egyaránt gazdag történelmi-, kulturális- és természeti látnivalókban, pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló programokban és Erdőbényét szerencsés földrajzi elhelyezkedése a térség csillagtúrák útján történő felfedezésének remek kiindulópontjává is teszi.

A jókedvű, játékos tanulást és pozitív közös élményt nyújtó táborozások sikeréhez a Füveskert Vendégház komfortos szállással, színes programokkal, igény szerint programszervezéssel, az étkezések biztosításával és rugalmas vendéglátással járul hozzá. Töltse le táborozás ajánlónkat vagy nézze meg aktuális csomagajánlatainkat! Kérdés, foglalás, egyedi ajánlatkérés esetén lépjen kapcsolatba velünk!