Vendégház

Az erdőbényei Kiserdő lábánál fél hektáros, fenyőfákkal tűzdelt parkban álló, fűthető közösségi szálláshely egész évben várja a természetjáró, a kerékpáros vagy a csupán pihenni, kikapcsolódni vágyó családi, baráti és munkahelyi társaságokat, diák és ifjúsági csoportokat.

A csoportok elhelyezésére két külön bejáratú házrész áll rendelkezésre, melyek egyenként 3-3 szobával és 2-2 közös használatú fürdőszobával rendelkeznek. A szobák emeletes ágyas berendezésűek. Férőhely szerinti megoszlásuk házrészenként: 2-2 db 6 fős és 1-1 db 8 fős szoba. A szálláshelyen 40 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség, pótágyak nélkül. A vendégházhoz – a szállásépülettől elkülönülten – felszerelt konyha-étkező tartozik, amely önellátásra és – igény szerint – a csoportok étkeztetésére is alkalmas. Kültéri bográcsozáshoz, grillezéshez a tűzrakóhely és a szükséges eszközök rendelkezésre állnak.

A nyári üdülés, pihenés és a hétvégi kikapcsolódás sikeréhez a Füveskert Vendégház komfortos szállással, igény szerint programszervezéssel és az étkezések biztosításával, valamint rugalmas vendéglátással járul hozzá. Töltse le ajánlónkat, nézze meg aktuális csomagajánlatainkat vagy böngésszen a vendégház képgalériájában! Kérdés, foglalás, egyedi ajánlatkérés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

Árak

Felnőtt: 3.500 Ft/fő/éj
Gyermek (3-14 éves): 2.500 Ft/fő/éj
Teljes ház (kizárólagos használat, 40 főig, 2 éjszakától): 90.000 Ft/éj

Reggeli: 890 Ft/fő
Ebéd: 1.990 Ft/fő
Vacsora: 1.590 Ft/fő

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. A vendégházban 15 fő létszámtól fogadunk csoportokat. A szállásdíjon felül idegenforgalmi adó fizetendő, melynek összege 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett). Ellátást 15 fő feletti csoportok számára biztosítunk.